Contractes formació dual

La formació professional DUAL és un tipus de formació professional que combina la formació mentre treballes de manera remunerada en una empresa mitjançant la formalització d'un contracte laboral. Mitjançant les convocatòries DUAL SECTORS ESTRATÈGICS del SOIB, podràs obtenir un contracte de formació dual dun any. En aquests programes de formació dual, l'activitat professional es desenvolupa a empreses dels sectors agroalimentari i nàutica.


Tens algun dubte?

Punxa AQUÍ per comunicar-te per WHATSAPP i deixa'ns un missatge. Estarem encantats de contactar amb tu i resoldre tots els dubtes.


Què oferim?

Un contracte remunerat d'un any en què realitzaràs un 65% de jornada laboral i un 35% de formació. Amb aquest contracte obtindràs un salari que, com a mínim, correspondrà a la part proporcional del Salari Mínim en relació amb la jornada de treball efectiu.

Tindràs els mateixos drets i obligacions que amb qualsevol altre tipus de contracte laboral.

L'activitat formativa et permetrà obtenir un certificat de professionalitat i t'exonera de fer el mòdul de pràctiques professionals no laborals.

També tindràs la possibilitat d'aconseguir un contracte laboral estable un cop finalitzat el projecte.


Quins requisits has de complir?

Per participar-hi has de tenir mínim 16 anys i no haver complert els 30 anys a l'inici del contracte. A més, has d'estar inscrit o inscrita al SOIB com a demandant d'ocupació i NO tenir la qualificació professional per a l'ocupació objecte del contracte.

No has d'haver renunciat a un contracte indefinit 3 mesos abans del començament del contracte. Tampoc haver tingut un contracte de treball amb la mateixa empresa en els darrers 6 mesos amb contracte temporal o de formació o en els darrers 24 mesos amb contracte fix o fix discontinu.

D'altra banda, no pots ser familiar de l'empresari, directiu o membre dels òrgans d'administració de l'empresa contractant. Has de complir els requisits legals per tenir un contracte de formació i els requisits d'accés a la formació, els quals seran diferents si el projecte és de Nivell 1 o de Nivell 2.


Tens algun dubte?

Punxa AQUÍ per comunicar-te per WHATSAPP i deixa'ns un missatge. Estarem encantats de contactar amb tu i resoldre tots els dubtes.

Utilizamos cookies propias y de terceros para obtener datos estadísticos de la navegación de nuestros usuarios y mejorar nuestros servicios. Si acepta o continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.